GH TENDERCONSULT

Gaby Hoof

Gaby Hoof - Aanbestedings consultant
DE WERELD DER AANBESTEDINGEN
Gaby Hoof wijst je de weg

GH TenderConsult is opgericht door mij, Gaby Hoof. De afgelopen 20 jaar heb ik het aanbestedingsveld van verschillende kanten leren kennen: als voorlichter, als projectleider, als aanbesteder, als Liaison bij de Wereldbank voor de Canadese overheid, als strategisch inkoopadviseur bij de Rijksoverheid en als consultant bij een aanbestedingsadviesbureau.

In deze periode heb ik aanbesteders geadviseerd bij het uitschrijven van aanbestedingen; bedrijven begeleid bij het inschrijven; ambtenaren en ondernemers getraind; en meegewerkt aan het (verder) ontwikkelen van het inkoopbeleid van de Rijksoverheid. Tijdens mijn loopbaan heb ik verschillende specialistische opleidingen gevolgd, waaronder de postdoctorale studie ‘Aanbestedingsrecht voor Inkopers’ bij de Universiteit Utrecht.

Al dan niet onder de vlag van GH TenderConsult werk ik nauw samen met verschillende zeer ervaren collega-adviseurs.

20 jaar ervaring
met ondernemers
met aanbesteders
met collega’s
Mijn achtergrond aanbestedingen
communicatie
Op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven verloopt de communicatie vaak moeizaam. De papieren kloof die ‘aanbesteden’ heet, maakt communiceren nog complexer en vergroot de afstand. Ik ken beide zijden goed en zie het als een uitdaging deze kloof te overbruggen.
specialisatie
Mijn specialiteit is adviseren van ondernemers bij hun aanbestedingsstrategie en begeleiden bij in specifieke aanbestedingstrajecten. het tot hun kern afpellen van aanbestedingen, om daarna samen met ondernemers te komen tot een correcte, passende inschrijving waarmee zij zich maximaal kunnen onderscheiden van de concurrentie.
kennis
Anderzijds zet ik graag mijn kennis van het aanbestedingsrecht en mijn ervaring met inschrijvers in, om aanbesteders te adviseren bij het inrichten van hun aanbestedingsprocedure en het opstellen van documenten.
netwerk
GH TenderConsult staat ook voor een netwerk van partners in het veld, met eigen specialismen en verspreid over het land. Ik ken deze partners en hun werk goed en heb het volste vertrouwen in hun kwaliteit. Hierdoor heeft de klant altijd toegang tot voldoende hoogwaardige en specialistische expertise.